רביולי גבינות עם פסטו, שברי אגוזים ופרמזן

27/01/2016
אוכל ובישול

מתכון מפנק – רביולי גבינות עם פסטו, שברי אגוזים ופרמזן. את הפסטו לא מומלץ לטחון במעבד מזון, אלא מכינים פסטו זריז במכתש ועלי, כך שמתקבל פסטו במרקם גס, שמאזן את המרקם הרך והמתמסר של הרביולי וגם מחזק את הממד הרענן שהמנגולד מעניק למלית.

המתכון באדיבות חברת ישרקו - יבואנית פסטה פרימיום סורג'יטל מאיטליה:

מצרכים ל-4-2 מנות

‏1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה ועשבי תיבול של סורג'יטל

‏1 שן שום גדולה קלופה

צרור בזיליקום נקי ללא גבעולים

מלח ופלפל שחור גרוס

‏1/2 כוס שמן זית CIRIO

‏1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

‏1/2 כוס גילופי פרמזן

אופן ההכנה:

יש למעוך שן שום במכתש ועלי גדול. מוסיפים בזיליקום, מלח ופלפל וכותשים לריסוק הבזיליקום. מזלפים שמן זית באיטיות לקבלת מחית אחידה במרקם של פסטו גס. ומעבירים לקערת הגשה גדולה.

‏מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.

‏מעבירים את הרביולי לקערה עם הפסטו בעזרת כף מחוררת ומערבבים.

מפזרים אגוזי מלך ושבבי פרמזן ומגישים

בתאבון!

למתכונים נוספים בפורטל פ"ת

שתף ב-

תגובות

לצורך הוספת תגובה התחבר לאתר באמצעות
הוסף תגובה
...Loading...