עוגת דבש בניחוח קינמון

02/10/2016
חדשות

אחד ממאפייני חג ראש השנה הינה עוגת דבש, המהווה את גולת הכותרת של פרק הקינוחים לאחר ארוחת החג, או בתום ארוחה מפסקת של יום כיפור.

רשת קפה גרג החליטה השנה לשדרג את עוגת הדבש עם תוספת חדשה ההופכת את העוגה לעסיסית, מעניינת ומתוקה אפילו יותר: עוגה דבש בניחוח קינמון. מדובר בעוגת ספוג אוורירית, קלילה, איכותית, עם שילובי טעמים עשירים של נס קפה, קינמון ומוסקט.

צילום: אלעד גוטמן

הקונדיטורית הראשית של רשת קפה גרג , מירן קל, מעניקה לקראת החג מתכון מנצח של עוגת דבש בניחוח קינמון. המתכון קל להכנה, נוח ומהיר. מומלץ להכניס לתבנית אינגליש קייק.

מרכיבים

350 גרם קמח

2 כפיות אבקת אפייה

כפית סודה לשתייה

200 גרם ביצים

1/3 כפית ציפורן

250 גרם שמן

200 גרם סוכר

320 גרם דבש

כף קינמון

1/2 כפית מוסקט

280 גרם משקה נס קפה

150 גרם שקדים פרוזים לבנים לפיזור מעל העוגה

אופן ההכנה

יש לערבב היטב את הסוכר, דבש, ביצים, קינמון, ג'ינג'ר, מוסקט והציפורן. לאחר הערבוב יש להוסיף את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. חשוב לוודא שהמרקם חלק וללא גושים. לבסוף להוסיף את הנס קפה ומערבבים היטב. לצקת לתוך תבנית אינגליש קייק, לפזר את השקדים הפרוסים מלמעלה, ולאפות ב- 155 מעלות כ- 40 דקות.

חג שמח ושנה טובה ומתוקה!

שתף ב-

תגובות

לצורך הוספת תגובה התחבר לאתר באמצעות
הוסף תגובה
...Loading...