מרק קישואים עם נענע

22/08/2014
חדשות

ראש השנה וחגי תשרי כבר בפתח, ופורטל פ"ת פותח בפרויקט שיביא לכם סדרת מתכונים לחג, המבוססים על מאכלי החג המסורתיים ומשלבים טוויסט עכשווי.

היום, באדיבותו של מאיר רוזנברג – שף מלון רימונים גלי כנרת, אנו משתפים אתכם במתכון למרק קישואים עם נענע.

בתאבון ושנה טובה!

 

חומרים ל  5 מנות

5 יח' קישואים

צרור נענע

2 יח' תפ"א מגורד

קורט פלפל שאטה

כפית שום כתוש

1 כף אבקת מרק עוף (דגש)

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

מיץ לימון סחוט (מלימון אחד)

10 כוסות מים

 

אופן ההכנה

1. קוצצים את הקישואים והנענע.

2. מבשלים במים את הקישואים והתפו"א כ- 30 דקות.

3. מוסיפים את הנענע ואת שאר החומרים ומבשלים עוד מספר דקות, עד לקבלת טעם מושלם.

 

צילום: יגאל לוי

שתף ב-

תגובות

לצורך הוספת תגובה התחבר לאתר באמצעות
הוסף תגובה
...Loading...