בסקוטים פנה פורטה עשירות בפירות יבשים

18/01/2016
אוכל ובישול

בסקוטים עשירים בפירות יבשים עוגיות פנה פורטה, הם בסקוטים במרקם פריך המכילים מגוון עשיר של פירות יבשים כמו: אננס יבש, מישמש, שקדים, ועוד. מתכון חגיגי לט"ו בשבט.

צילום: אסף לוי

להלן המתכון באדיבות רשת טיב טעם:

מרכיבים לתבנית אינגליש קייק

קמח לבן 65 גרם

ביצה אחת

סוכר 50 גרם

2 כפות דבש

20 גרם מישמש יבש

20 גרם אננס יבש

50 גרם צימוקים שחורים

40 גרם שקדים

40 גרם אגוזי לוז

אופן ההכנה:

שמים במיקסר עם וו לישה -  קמח, ביצים, סוכר ודבש ומערבלים עד קבלת מרקם חלק, מבריק ותפוח.

מוסיפים את המישמש והאננס (חתוכים לרצועות) ומערבלים דקה. מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לערבל עוד דקה עוצרים ומערבבים ידנית עד שכל התערובת אחידה שמים הכל בתבנית אינגליש ומכניסים לתנור בטמפ׳ 160 מעלות למשך 30 דקות מוציאים ומצננים.

משחררים את העוגה מהתבנית ופורסים אותה לפרוסות דקות של שלוש מילימטר מניחים את הפרוסות על מגש עם נייר אפייה ומכניסים לתנור ב-150 מעלות לייבוש למשך 10 דקות.

מוציאים מהתנור ומצננים.

למתכונים נוספים
שתף ב-

תגובות

לצורך הוספת תגובה התחבר לאתר באמצעות
הוסף תגובה
...Loading...