מה אפשר לעשות עם סלק? הרבה מאוד!

04/08/2016 | עמרית בן סירה
איכות חיים


לסלק סגולות בריאותיות רבות ואפשר לעשות ממנו גם מטעמים. "תחושת בטן" עם עמרית בן סירה – תכנית מס' 2.

אחרי שקנינו סלק בשוק פתח תקווה, שבקרוב (זה ייקח כמה שנים...) אמור לחדש את פניו בסגנון השוק של ברצלונה, הלכנו להכין תבשיל פשוט, בריא וטעים.

לצפייה בסרטון – לחצו על הקישור משמאל

לסלק סגולות רבות - שיפור הזיכרון, שיפור זרימת הדם ועוד. חוץ מזה, אפשר גם להכין ממנו מאכלים ממש טעימים ופשוטים להכנה. אחד כזה הכינונו הפעם: לאחר האידוי הוספנו קוסברה ושמיר, מיץ לימון, בלסמי, שמן זית, מלח, פלפל גרוס, זרעי דלעת – ויש לכם מנה בריאה וטעימה!

בתיאבון – ונתראה בתכנית הבאה...

לצפייה בתכנית הקודמת – לחצו כאן

לדף העסקי של עמרית בפורטל פ"ת

ד"ר עמרית בן סירה - נטורופתית מטפלת ברפואה טבעית רב תחומית

050-5401171

[email protected]

שתף ב-

תגובות

לצורך הוספת תגובה התחבר לאתר באמצעות
הוסף תגובה
...Loading...