עופיון במילוי בשר ופירות יבשים

04/01/2016
איכות חיים

ט"ו בשבט מתקרב, ובאדיבות רשת עדן טבע מרקט אנחנו משתפים אתכם במתכון ייחודי ועשיר בטעמים לחג – עופיון במילוי בשר ופירות מיובשים.

חומרים:

6 עופיונים

המילוי:

300 גר' בשר טחון

300 גר' פרגית טחונה (כרע עוף ללא העצם והעור)

חצי כוס פיסטוק קלוף

רבע כוס אגוזי מקדמיה

חצי כוס שזיף מיובש

חצי כוס מישמש מיובש

1 ביצה

כפית וחצי מלח  ורבע כפית פלפל שחור

רבע כפית בהרט

אופן הכנה:

לחתוך את הפירות המיובשים לקוביות קטנות.

לקצוץ את אגוזי המקדמיה באופן גס.

לשים את כל מרכיבי המילוי בקערה ולערבב לתערובת אחידה. לקרר.

למלא את העופיונים עם במילוי ולשים בתבנית אפיה.

לאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כ-30 – 40 דקות (תלוי בגודל העופיון).

את מנת העופיונים מומלץ להגיש לצד אורז פרא.

חג שמח ובתאבון!

שתף ב-

תגובות

לצורך הוספת תגובה התחבר לאתר באמצעות
הוסף תגובה
...Loading...