סלקים מתקתקים עם שמנת חמוצה ואגוזים

20/01/2016
אוכל ובישול

לכבוד ט"ו בשבט: מתכון בריאות עסיסי ועשיר בטעמים - סלקים מתקתקים עם שמנת חמוצה ואגוזים.

המתכון באדיבות רשת קפה גרג.

צילום: אלעד גוטמן

מרכיבים – מתכון ל- 4 סועדים:

6 סלקים בינונים מקולפים וחתוכים לרבעים

כוס חומץ

כוס סוכר

כוס מים

חצי כפית מלח

גביע שמנת חמוצה / 100 גרם גבינת רוקפור

50 גרם חמאה

מעט בצל ירוק קצוץ

40 גרם אגוזי מלך קלויים

אופן הכנה

בסיר קטן שמים את החומץ, המים, הסוכר, המלח והסלקים, ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך הסלקים.

לפני ההגשה מוסיפים את החמאה עד לקבלת רוטב אחיד ומבריק בצבעו.

מעבירים לצלחת הגשה, באופן חופשי שמים את השמנת החמוצה / גבינת הרוקפור ומפזרים בצל ירוק ואגוזים.

שתף ב-

תגובות

לצורך הוספת תגובה התחבר לאתר באמצעות
הוסף תגובה
...Loading...